MCCM Travel AB
Småland

SMÅLAND

Datum ej satt


Välkommen att följa med på MCCM:s signumresa. Födelsen till MCCM Travel. En mysig och social 2-dagarstur. Gemyt på hög nivå och underbara vägar.


Vi utgår från Gårdstånga, där vi delar in oss i 2 grupper - en asfaltgrupp och en grusgrupp. Blir en grupp stor, delas gruppen in i 2 mindre grupper, allt för att få bra tempo och känsla i körningen. Turen passar alla oavsett hojtyp och tidigare erfarenhet, även lämplig för övningskörare.


Båda dagarna sammanstrålar grupperna för gemensam lunch på förbokade platser. Här går det även bra att byta grupp för den som önskar.


Vid resmålet ingår en reserverad bastubåt samt tipspromenad med fina priser. Vid ankomsten tidig eftermiddag finns dryck och snacks att avnjuta i gemenskap innan middagen på kvällen.


Vi bor i stugor i naturskön miljö nära sjön. Alla stugor är utrustade med dusch och toalett samt sängkläder och handduk för alla deltagare.


Service på samtliga MCCM:s resor inom Sverige är följebil med MC-släp för bagagehantering och om något skulle inträffa på vägen.


Väl mött MCCM Travel AB


Pris:  2 495:- 


Ingår

Turledare

Följebil med MC-släp

Bagagetransport

Del i stuga

Sängkläder, handduk, slutstädning

Bastubåt


Dag 1

Lunch inkl. dryck

Välkomstsnacks

Middag exkl. dryck


Dag 2

Frukost

Lunch inkl. dryck


Upplägg och hålltider


Dag 1 - c:a 15 mil

09:00  Samling Gårdstånga

09:30  Avfärd

12:00  Lunch 

15:00  Ankomst

18:00  Middag

20:00  Prisutdelning


Dag 2 - c:a 15 mil

08:00  Frukost

09:30  Avfärd

12:00  Lunch

15:00  Ankomst Gårdstånga


Övrig information


Sista anmälningsdag 14 dagar innan avresa


Antal deltagare: 24


Efteranmälan i mån av plats 


Minst 12 deltagare för genomförande av resan.


Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om restriktioner från Folkhälsomyndigheten kvarstår. Fakturor skickas ut när vi med säkerhet vet att resan kan genomföras.