MCCM Travel AB
Bokningsprocessen

Från bokning till avresa

Praktisk information om vad som händer från det att du har bokat din resa med MCCM till avresedagen.


1. Välja resa

Välj en resa under Våra resor. Läs informationen om resan. Det kan vara något specifikt på den resan som kan vara bra att veta. När du gjort ditt val, trycker du på ”Boka din upplevelse”. Det tar dig till bokningssidan.


2. Boka resa

Fyll i bokningsformuläret på hemsidan och ange om det är något som kan vara bra för oss att känna till i form av önskemål eller allergier. Läs resevillkoren och markera i bokningsformuläret att du godkänner dem. När du skickar din bokning, visas ett meddelande på bokningsidan.

Vid fullbokad resa läggs din bokning på kölista. Om det inträffar, får du besked om det i mail.


3. Betala

Därefter får du ett mail från oss (@mccm.se) med information samt faktura med anmälningsavgiften (cirka 10 % av kostnaden). Denna faktura ska vara betald inom 10 dagar. 


När avresan närmar sig, kommer en slutfaktura via mail. Denna faktura ska vara betald senast 30 dagar innan avresa. Tillsammans med slutfakturan kommer även ett avresemeddelande med tider samt annan nödvändig information.
4. Reseträff

Unikt för MCCM är att du bjuds in till en reseträff, som äger rum cirka 1 vecka innan avresa. På reseträffen går vi igenom resan och träffar övriga reskamrater. Här har deltagarna även möjligheten att ställa frågor. Vid behov mailar vi ytterligare information från reseträffen till alla deltagare.


5. Avresa

På avresedagen träffas vi i god tid på utsatt avreseplats.Väl mött MCCM ”gänget”Observera att fakturor mailas till den epostadress du angivit i din bokning.

Kontrollera skräpposten i din mailbox om du saknar faktura från oss.