Projektet

Om projektet

Följ oss på


MCCM on Facebook
MCCM on Instagram
MCCM on Youtube
MCCM2020 ride through Europe on MC


Följ vår resa Europa runt på MC!


Äventyret börjar om


#mccm2020  #BMWMotorrad  #BMW  #MakeLifeARide  #Adventure  #R1200GSA  #Probike  #Gopro  #Touratech  #Motorcycles  #TouratechNordic  #ILoveMyGS  #Motorcycleadventure  #Moveo  #MCtraveler  #Gronlundsgolv  #BellBrodyr  #Erikssonstrafikskola  #xpedit  #smc  #mavic2

Hur föddes iden?

Vi satt och åt frukost på jobbet en dag när Christian föreslog att vi skulle ta ledigt en eller två veckor för att köra runt i Europa. När vi pratade vidare om vilka länder vi ville köra i, insåg vi att två veckor inte skulle räcka. Det slutade med att vi sa fyra veckor istället. Det visade sig senare bli 8 veckor, och det skulle kunna ge problem med familjen därhemma. Martin sa att så fort barnen kom upp i tonåren skulle det nog bli lättare med en längre resa. Det var då året 2020 föddes och idén om att köra Europa runt började ta form.

När åker ni?

Avresan är planerad till våren 2020, därav 2020 i vår logga. Exakt datum när vi ska åka sätter vi längre fram.

Vad är ert drömscenario?

5 månader med fint väder, problemfria hojar, fina vägar och bra sällskap!

Varför kör ni resan på motorcykel?

Att köra motorcykel är det absolut bästa som finns! Det har varit Christians största intresse sen barnsben. Det kommer at vara fantasktiskt att uppleva hela Europa, alla människor och kulturer på motorcykel.

Vad är målet med resa?

Målet med resan är själva resan i sig.

Vad ska ni göra på vägen?

Tanken är att vi ska försöka besöka platser och personer, som har med motorcyklar att göra. Vissa saker kommer bli spontana och andra kommer vara mer planerade. Vi tänker försöka hitta på något i varje land vi kör i.

Har ni någon hjälp?

Nej, vi gör resan helt på egen hand, utan följebil eller hjälp på vägen. Vi har dock hjälp hemifrån av en reseproducent, som kan hjälpa oss om problem uppstår på vägen. Vi får också hjälp med hemsida, sociala medier osv.

Copyright @ MCCM All Rights Reserved

Powered by Ditlevsen Konsult