MCCM Travel AB
Om oss

MCCM Travel AB


MCCM Travel AB är ett resebolag startat som en fortsättning på Martin och Christians projekt MCCM2020.

Projektet MCCM2020 har inte kunnat genomföras under 2020 som planerat pga. covid-19. Läs mer projektet under MCCM2020? .

 

Vi är 6 kollegor i MCCM Travel AB, som drivs av friheten att köra hoj och att göra det tillsammans. Vår bakgrund och våra olika erfarenheter ger oss ett fantastiskt utgångsläge att göra det vi gör. Vårt ”gäng” har erfarenheter från resebranschen, film & foto, mekande, IT, utbildning/fortbildning och sjukvård. Detta gör oss till det vi är idag.  

 

Vi har resor i olika format både inom och utanför Sverige, allt från 1 dag till flera dagar. Vi erbjuder god service för att helheten för deltagarna ska bli så bra som möjligt. 

 

Vill du se om detta stämmer? Gör som många andra, häng med oss på en tur och upplev ! ! ! 

 

Väl mött 

 

Martin  Christian  Johan  Andreas  Jesper  Dan  Lisen

Martin Larsson 

Tour Guide - Instruktör


VD i MCCM Travel AB och en av grundarna av MCCM tillsammans med Christian. Martin har mångårig erfarenhet inom turistbranschen, som guide i Europa. MC har han kört sedan föräldrarna tillät första MC-körkortet 1997. Till vardags jobbar Martin som MC-instruktör samt med planering av våra resor och genomförande av dem som aktiv Tour Guide.

Martin har aldrig en lugn stund, och anser att inget projekt är för stort eller för litet.


Projekt MCCM2020? tillsammans med Christian

Christian Bramsner

Tour Guide - Instruktör 


Grundare av MCCM tillsammans med Martin. Christian är till yrket MC-instruktör och jobbar tillsammans med Martin som Tour Guide på våra specialresor. När han inte kör hoj, sysslar han mycket med fotografering och filmning - både med kamera och drönare. Man kan räkna med att det kommer ett trevligt minne i form av en film efter genomförd resa.

Christian är även vår mästare i GPS-kunskap.


Projekt MCCM2020? tillsammans med Martin

Johan Haak

Tour Guide - Instruktör


Johans passion är sedan många år att bygga hoj, och då är det Harley Davidson som gäller. Han jobbar som MC-instruktör och är även Tour Guide på våra resor oftast tillsammans med Andreas. Johan är den man frågar om ”mek”-råd och om man rent allmänt behöver hjälp med något.

Allt sker alltid med ett leende!

Andreas Söderlund

Tour Guide - Instruktör


Andreas jobbar som MC-instruktör helst varje dag. Han genomför resor oftast med Johan som sin ”sidekick”. Hoj kör han lika mycket privat som i jobbet både Harley Davidson och äventyrshoj. Andreas är personen som oftast inte syns, men som alltid finns där.

Han bidrar till kvalitet och att gruppen är på topp.

Jesper Brandt

Tour Guide - Instruktör


Jesper är Martins lillebror. Han tog sitt MC-körkort 6 månader efter bilkörkortet och har därefter suttit mer på hojen än i bilen. Jesper var trafiksoldat i försvaret. Trafik blev det även i arbetslivet och till vardags jobbar Jesper som MC-instruktör. Får humöret välja så blir det helst en dammig grusväg där gasen får bakhjulet att snurra betydligt fler varv än det egentligen är byggt för.

Körstilen på grusvägar har gett honom smeknamnet ”snurresprätt”.

Dan Ditlevsen


Dan är vårt inbitna IT-snille med en inställning att allt som är tekniskt går att lösa. MC-körkortet förverkligades senare i livet och därefter har MC-körning blivit en stor passion. En veckas ledighet gav ett snabbt och lätt besök på Nordkapp. Dan utvecklar sig gärna som MC-förare och utmanar sig i både nya och kända situationer på olika underlag.

Dan är utbildad MC-instruktör.

Tour Guide - Instruktör

Lise-Lott Ditlevsen

Tour Guide - Web master


Lisen ansvarar för vår hemsida och kör som Tour Guide på våra resor. Hon har ett stort intresse i BaseCamp och rutter, och gillar ordning och reda. Efter en säsong som passagerare tog hon själv MC-körkort. Första säsongen styrdes kosan till Danmarks yttre hörn och det blev även en vända till Nordkapp. Livet är härligt när hon kan styra hojen vart hon vill. Till vardags jobbar Lisen som systemansvarig.

Lisen älskar att köra långt, länge och på okända vägar - resan är viktigare än målet.