MCCM Travel AB
Om oss

MCCM Travel AB


MCCM Travel AB är ett resebolag startat som en fortsättning på Martin och Christians projekt MCCM2020. Läs om projektet under MCCM2020 i menyn.   

 

Vi är 6 kollegor i MCCM Travel AB, som drivs av friheten att köra hoj och att göra det tillsammans. Vår bakgrund och våra olika erfarenheter ger oss ett fantastiskt utgångsläge att göra det vi gör. Vårt ”gäng” har erfarenheter från resebranschen, film & foto, mekande, IT, utbildning/fortbildning och sjukvård. Detta gör oss till det vi är idag.  

 

Vi har resor i olika format både inom och utanför Sverige, allt från 1 dag till flera dagar. Vi erbjuder god service för att helheten för deltagarna ska bli så bra som möjligt. 

 

Vill du se om detta stämmer? Gör som många andra, häng med oss på en tur och upplev ! ! ! 

 

Väl mött 

 

Martin  Christian  Johan  Andreas  Jesper  Dan 

Martin Larsson 

Tour Guide - Instruktör


VD i MCCM Travel AB och en av grundarna av MCCM tillsammans med Christian. Martin har mångårig erfarenhet inom turistbranschen, som guide i Europa. MC har han kört sedan föräldrarna tillät första MC-körkortet 1997. Till vardags jobbar Martin som MC-instruktör samt med planering av våra resor och genomförande av dem som aktiv Tour Guide. Martin har aldrig en lugn stund, och anser att inget projekt är för stort eller för litet.

Projekt MCCM2020 tillsammans med Christian

Christian Bramsner

Tour Guide - Instruktör 


Grundare av MCCM tillsammans med Martin. Christian är till yrket MC-instruktör och jobbar tillsammans med Martin som Tour Guide på våra specialresor. När han inte kör hoj, sysslar han mycket med fotografering och filmning - både med kamera och drönare. Man kan alltid räkna med att det kommer ett trevligt minne i form av en film efter genomförd resa. Christian är även vår mästare i GPS-kunskap.

Projekt MCCM2020 tillsammans med Martin

Johan Haak

Tour Guide - Instruktör


Johans passion har under många år varit att bygga hoj, och där är det Harley Davidson som gäller. Han jobbar som MC-instruktör, och är även Tour Guide på våra resor oftast tillsammans med Andreas. Johan är den man frågar om ”mek”-råd samt om man bara rent allmänt behöver hjälp med något. Allting sker alltid med ett leende!

Andreas Söderlund

Tour Guide - Instruktör


Andreas jobbar som MC-instruktör helst varje dag. Han genomför resor oftast med Johan som sin ”sidekick”. Hoj kör han  lika mycket privat som i jobbet. Andreas är personen som oftast inte syns, men som alltid finns där och bidrar till kvalitet och att gruppen är på topp.

Jesper Brandt

Tour Guide - Instruktör


Jesper är Martins lillebror. Han tog sitt MC-körkort 6 månader efter bilkörkortet och har därefter suttit mer på hojen än i bilen. Jesper var trafiksoldat i försvaret. Till vardags jobbar Jesper som MC-instruktör. Får humöret välja, så blir det helst en dammig grusväg där gasen får bakhjulet att snurra betydligt fler varv än det egentligen hade behövt. Även kallad ”snurresprätt”.

Dan Ditlevsen

Tour Guide - Instruktör


Dan är vårt inbitna IT-snille med en inställning att allt som är tekniskt går att lösa. MC-körkortet förverkligades senare i livet och därefter har MC-körning blivit en stor passion. En veckas ledighet gav ett snabbt och lätt besök på Nordkapp. Dan utvecklar sig gärna som MC-förare och utmanar sig i både nya och kända situationer på olika underlag. Dan är nybliven MC-instruktör och ser fram emot att jobba med detta.


Never stop riding

MCCM Travel AB


Strandåsvägen 14

216 30 Limhamn


Orgnr. 559247-0933 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera